Hoe krijgen we voetjes over de vloer? Digitaalfoto.com helpt je en kost je niets.

Functies

De tijd dat fotografen slechts anoniem een enkele foto van een huisdier maakte, is voorbij. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden heel wat uitgebreider en bedrijven beseffen steeds meer de kracht van een foto (een beeld zegt meer dan …). Het huisdier wordt steeds meer gezinslid.

Marketingtool

Een foto is emotie, de foto gaat direct mee naar huis als aandenken. Wie krijgt er nu niet graag een foto van zijn huisdier die een professionele fotograaf genomen heeft? Het is ook een origineler cadeau dan het zoveelste gadget. Een pen komt misschien nooit meer uit de la, een foto met uw logo in een origineel kader wordt dagelijks bekeken.

De foto wordt actief aan familie, vrienden en collega’s getoond. Steekproeven geven een exposure van 35 actieve contacten aan waar de foto getoond wordt. Op de gratis foto zetten we het logo en contaktgegevens van de winkel.
Fotomarketing is een effectief middel om de winkel onder de aandacht te brengen.

Om de actie te ondersteunen krijgt je van Digitaalfoto.com een promotiepakket met posters en flyers. Daarnaast zetten wij ons marketingsysteem in voor direct-mail. Ook via social media gaan we de aktie onder de aandacht brengen om zoveel mogelijk voetjes over de vloer te krijgen in de winkel.

Werkwijze

De fotograaf maakt van ieder huisdier een aantal foto’s. Samen met de bezoeker wordt de leukste foto op het scherm uitgezocht. De foto wordt bewerkt en afgedrukt waar de bezoeker bij staat.

Veel van de bezoekers willen na het zien van het eindresultaat graag een mooie vergroting. Ook die worden direct geprint. Tot 40 x 60 cm kan ter plaatse geprint worden. Inlijsten doen we ook direct.

De financiële afhandeling wordt door Digitlaafoto.com gedaan. Er kan gepind worden, mobiel bankieren etc.

Ruimte

Er kan in bijna alle omstandigheden gefotografeerd worden. Het hoeft geen afgesloten, rustige ruimte te zijn.
Het kan in de winkel, magazijn of buiten in onze aparte studiotent. Wel belangrijk is, dat we in verband met de kostbare apparatuur, altijd droog staan.

Prijs

Voor u als winkelier zijn er geen kosten aan verbonden. Goedkoper kunt u geen evenement organiseren.